maanantai 31. lokakuuta 2011

Edari säilyy

Riipilän Raketin edustusjoukkue teki kaudella 2011 historiaa ensin murskaamalla edellisten 3.divisioona vierailujen piste-ennätyksen ja säilyttämällä sarjapaikan RiRan historiassa ensimmäistä kertaa kyseisessä divisioonassa.

Nyöri kiristyi hetkellisesti joukkueen kaulalla, kun se koki yllättävän kabinettipistemenetyksen. Pelajaat eivät antaneet ulkopuolelta luodun paineen vaikuttaa otteisiinsa ja kauden tiukimmassa vaiheessa tärkeimmän voiton edari nappasi Hongasta (se kolmonen) vieraskentällä maalein 1-2. Tämän jälkeen se antoi vielä siimaa takana tuleville ja pelasi 0-0 KyIF:n kanssa. Loppuohjelma oli kova ja pisteitä ei enää Riipilään matkannut, vaikka EIF:ä vastaan maalinteko olikin onnistua. Saavutetut pisteet kuitenkin riittivät sarjapaikan uusimiseen.

Edari matkaa vähitellen tulevaan kauteen hitaasti käynnistellen. Tuttuun tapaan herkkyys yritetään säilyttää talvikaudella ja pre-season aloitetaan todenteolla vasta Huhtikuussa. Talven aikana pelattanee jokunen harjoitusottelu ja huonokuntoisimmat Käki on ohjannut mukaan kakkosjoukkue Ug:n rajuun talviharjoitteluun.

Tulevaa kautta varten pelaajapuolella tapahtunee joitakin täydennyksiä. Tätä varten Käki on hykerrellen laskenut verkot vesille ja isoja kaloja onkin jo verkoissa odottamassa ylös nostamista. Samaan aikaan toimiston viereissä huoneessa kassaneiti Juppe kiroaa heikkoa talouden yleistilannetta, joka on heijastanut voimansa myös pieneen Riipilän kyläpahaseen ja sen ylpeyteen Riipilän Raketin joukkueeseen. Tuononen lupaa kuitenkin kaiken järjestyvän ja sen pohjalle onkin hyvä rakentaa...

Kausi 2011
Vuoden pelaaja: Simon
Vuoden kehittynein/vähiten taantunein: Erno
Vuoden tsemppari: Erno
Vuoden RiRa-henkisin pelaaja: Käki
Vuoden sireeni: Käki

Tehomies: Simon
22 maalia (3.div 15 maalia, suomen cup 7 maalia)

Joukkuetilastot
22 ottelua
29 maalia (1,3/ottelu)
74 päästettyä maalia 3,3/ottelu)
6 voittoa, 4 tasapeliä ja 12 tappiota
Suomen cup 4. kierros

Ei kommentteja: