lauantai 28. elokuuta 2010

Unelias kävely Espoonlahteen

Perjantai-iltaa lähdettiin viettämään mukavissa jalkapallo-tunnelmissa Espoonlahteen. Isäntänä toimi koko kauden kompastellut Eps 2. Pelaajia puuttui taas melkoisesti, liekö sitten ajankohta tähän syynä. Puolustajat varsinkin olivat ilmeisesti päättäneet pitää pienen hengähdystauon. Kaikki kunnia siitä kuitenkin heille, onhan kautta vielä paljon jäljellä. Hivenen lisähuolia aiheutti myös Käen poissaolo. Hän oli päättänyt lähteä Keravalle asti kendoilemaan. Keppitappelussa kuitenkin 5 - 0 nuhaan ja itkien kotiin.

Peli lähti osaltamme käyntiin erittäin uneliaissa ja vaisuissa tunnelmissa. Vastustaja pääsi monesti helposti nousemaan vaarallisesti maalille. Tämä osittain siitä että keskuspuolustus oli täysin uusittu; Toivanen - Sirviö kaksikko hoiti kuitenkin tyydyttävästi tehtävänsä. Keskikentällä roolinjaot eivät olleet täysin selvillä, koska siellä hääräsi mm uusi turkulainen vahvistuksemme, Aapo. Selvästi kyseessä on näppärä kaveri, josta paljon hyötyä tulevaisuudessa kunhan oppii tuntemaan muut pelaajat paremmin. Ensimmäisellä puoli-ajalla Simon tehtaili kolme maalia ja vastustaja kaksi.

Puoliajalla meno valitettavasti jatkui samanlaisessa horroksessa, eikä heräämistä ollut havaittavissa. Juppe oli taas kerran tehnyt kaikkensa ja tuonut paikalle suurilukuisen kannattajajoukon, mutta tällä kertaa tämäkään ei herättänyt pelaajia. En jaksa hirveästi kertoilla tapahtumista, koska niitä ei yksinkertaisesti juuri ollut. Sanotaan kuitenkin että Tommi pääsi kahdesti kokeilemaan pilkulta, ja molempina kertoina onnistuneesti. Toinen rankkari aiheutti hivenen närää kun topparikaksikko tappeli molemmat pallosta, mutta Tommi vei pidemmän korren. Sirviö sitten päätti lapsenomaisesti kiukutella loppupelin. Kerrottakoon vielä sen että tämä poliisi eksyi sekä tulo- että menomatkalla, ja vieläpä kolmannen kerran edellisenä viikonloppuna siiderihöyryissään. Espoo on hänelle suuri ja tuntematon. Supersub Sulen tuli hyvin vaihdosta ja puski pallon maaliin ensimmäisellä kosketuksellaan. Loppulukemat 3 - 7 viimeisteli Simon läpiajosta. Paikkoja oli runsaasti lisämaaleihin, mutta tällä kertaa meni pelailluksi. Kävelykilpaillun voitti kuitenkin lopulta RiRa suhteellisen helposti. Seuraavassa pelissä sitten asenne ja kuri taas mukaan, muuten luvassa kylmää kyytiä.

# 24

Ei kommentteja: