keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Avaruusbensa loppu

Kauden toiseksi viimeiseen otteluun lähdettiin poikkeuksellisen huonoista lähtökohdista. Olihan Raketin avaruusbensa varastettu Nummelan ostarilta edeltävänä perjantaina. Nummelassa koettiin muutenkin kauden synkin puoliaika, jonka aikana Reservi raiskasi meitä tuskallisen hitaasti. Lopputuloksena yhteensä viisi maalia Olmon selän taakse. Maanantai-iltaan lähdettiin Daavid vs. Goljat-asetelmasta. Vastustajat tulivat kaikki paikalle isoissa saksalaisissa autoissa. Piskuinen köyhä Raketti, pakon sanelemanakin Nummelan tapahtumien jälkeen, oli matkannut paikalle ekologisesti junalla. Juna-asemalta matka jatkui kevyellä hölkällä kentälle. Tuukka joka oli aikaisemmin kaudella loukannut nivusensa nukkuessaan, nukkui tällä kertaa pommiin ja ilmaantui vasta toiselle puoliajalle. Managerin tuskaa lisäsi vielä vastustajan vartalonmyötäiset pinkeät vihreävalkoiset paidat.

Ennen tämän raportin kirjoittamista keskustelin erään taustahenkilön kanssa ja hänen näkemyksestään pelistä. En lähdettä tietenkään lähde paljastamaan. Lähdekritiikki kuitenkin lukijan vastuulla. Ensiksi tuli maltillista ja jopa rakentavaa kritiikkiä Tuomelasta ja Tedestä. ”Olli ryssi läpi pelin, ei saanut varmaa yhtään syöttöä haltuun ja heitti varmaa kaikki syötöt vastustajalle tai johonkin ihan vi**uun, ja ei se läski jaksanut juosta yhteenkään irtopalloon. Tede taas hmm, miten tämän nyt taas sanoisi, jotain akka-ongelmia ilmeisesti taas kotona, vähän poissaoleva koko kaveri”. Tämä nimettömänä pysyvä lähde paljasti myös jotain positiivista ottelusta ”Gaselli taisteli kun hullu! Veti kerran minuutin sisällä neljä liukutaklausta. Muut katsoivat monttu auki. Kaveri juoksi ja taisteli.”

Pelin ensimmäisen ja kauden yhdeksännen maalin teki kuitenkin parjattu Olli. Toivaselta pieni puskusyöttö Ollille joka päivysti maaliviivalla. Ollista pallo kimposi kun ihmeenkaupalla onnekkaasti polven kautta häkkiin. Syyskierroksen kuumin ja ruskettunein pelaaja on ollut ylivoimaisesti Rajamäen Kehityksen kasvatti, Juha Lehto. Juppe teki jälleen kylmässä illassa kaksi tärkeää maalia. Loistavalla vartalonhallinnalla siunattu Juppe otti Kajanderin lähettämän pallon zlatanmaisesti mukaan ja upea veto 16-viivalta. Todellinen tykki maalivahtia päin josta pallo pomppasi vastustamattomasti maaliin. Toinen maali tulikin sitten vähän helpomman kaavan kautta. Jamaikalta oleva lainapelaajamme ”Kotirosvo-Lindholm” antoi Jupelle aikaisen joululahjan. Varma sijoitus Jupelta tyhjään maaliin. Hänelläkin on kauden aikana kasassa yhdeksän maalia.

Kauden viimeiseen otteluun onkin sitten aikaa tasan pari viikkoa. Jokainen huolehtii itsenäisesti henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan. Peruskuntokausi I ja peruskuntokausi II olivat kuitenkin niin onnistuneita tällä kaudella, että voidaan varmasti nostaa jalat ylös ja nauttia vaikkapa Koffin kolmosesta. Jos tämä tuottaa jollekin ongelmia voi aina soittaa managerille. Hänellä on suorat yhteydet Kaivosvoudintielle. Kerhohuoneella voi sitten täyttää hupenevat varastot avaruusbensalla. Näillä eväin Solvallaan ke 13.10.

# 37

PS. Kukaanhan meistä ei mene tänään häpäisemään itsensä UG:n vaativiin
taitotempolateraaliharjoituksiin. Salille voi myöhemmin liittyä mukaan.

Ei kommentteja: