tiistai 25. toukokuuta 2010

Lauantai illan huumaa

Lauantainen helleilta ja Matinkylän uudella tekonurmella vastaan astui HooGee Haukilahdesta. Suurempaa tietoa vastustajasta ei ennen peliä ollut.
Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja RiRa loi muutamia puolittaisia tilanteita, muttei mitään sen vaarallisempaa. Noin parinkymmennen minuutin pelaamisen jälkeen vastustajan linkki pääsi oikealta laidalta nousemaan ja keskittämään maata pitkin maalille, jossa RiRa pakit katselivat vierestä, kun vastustajan kärki tökkäsi pallon tyhjiin.
Kauaa ei kuitenkaan ehditty pelata, kun topparina pelanneen Sirviön pitkä purku tavoitti kärjestä Siimonin, joka sijoitti pallon taidokkaasti taka-alakulmaan ohi vastaan tulleen veskarin. Hetkeä myöhemmin sama mies oli taas asialla, Token puolittaisesta läpisyötöstä 2-1 taululle. Nämä olivat myös lukemat ensimmäisen puoliajan jälkeen.
Toisella puoliajalla alkoi sitten tapahtua ja urakalla! Koko puoliaika täydellistä Riran hallintaa ja maaleja mätettiin siihen tahtiin, ettei vähään aikaan ole vastaavaa nähty! En jaksa alkaa tähän raporttiin jokaisesta maalista edes kirjottamaan sen kummemmin, mutta todettakoon että peli päättyi lopulta 10-2! Ja todettakoon, että yksi oli (jälleen) ylitse muiden; Siimonin "ujot tehot" 5+3!!! ovat ymmärrettävät lähinnä vaikka käsipallossa, mutta että futiksessa!?! Ensimmäiset 5 maalia tosiaan saman kaverin jalasta, ja päälle vielä kolmeen maaliin jakelua kavereille. Pikku hiljaa alkaa poika näköjään lunastaa lupauksia 2-3 maalia/per peli tahdista ;P Ennemmänkin kaverille olisi varmasti tehoja tullut, jos halua olisi ollut, ja neppailu olisi unohdettu.
Lisäksi Sirviö teki pari byyree, joista toinen vaparista noin 18 metristä. Huuto omalta puoliskolta maailman tähden elkein "Minä Vedän!" ja pommi alakulmaan! Janne yksi rysä, eli topparit (Sirviö/Janne) tekivät yht. 3 byyreä..hyökkäysvoittoista peliäkö..?? Ja Pauli kävi tuikkaamassa yhen kipon Bundesliiga pohkeillaan.

Ja sitten pitää aloittaa oikein uusi kappale tähän viimeseen! Eli tosiaan viimeisimpänä, muttei tällä kertaa taatusti vähäisimpänä Darra-Tuomelan "elämänsä maali"! Kaveri saa pallon kuudentoista sisällä, "kolmesataakuuskyt-pyörähdys" ja samalla vissiin vielä pallo vastustajan pakin puikoista, ja sen jälkeen uskomaton nosto/zippi veskarin yli ylärimaa hipoen aivan maalin takakulmaan! Eiköhän tohon ois Olli tosiaan hyvä lopettaa pitkä ja "menestyksekäs" ura? :P

Yhteenvetona voi sanoa vain, että eka puoliaika aika tasasta puurtamista, joskin RiRa hallintaa ilman kummempia kunnon paikkoja, vastustajalla ei juuri paikkoja ollut maalin lisäksi. Tokalla puoliajalla peli sitten repes ihan täydellisesti ja joukkueiden välinen tasoero rupesi näkymään. Vastustajakin sai joitaki hyviä paikkoja ja yhen maalinki tokalla puoliskolla, ku koko Raketin miehistö vaan hyökkäsi. Olmolta kuitenki muutama loistava torjunta, kuten läpiajo.

Lisäksi pakko mainita, että pelin jälkeen kiva pikku kahakka, ku paikalliset Somali-nuoret olivat päätteneet alkaa pölliä RiRan palloja ja yhden jopa saalikseen lopulta saivatkin. No ei siinä muuta, mutta onha se pelottavaa, kun jotku reilu 15-vee ikäset kaverit tulee uhkaa hakkaa ja vissii tappaaki eka mut ja sit koko jengin :) Liian innokkaita faneja vissii vaa..